یکشنبه, 9 اردیبهشت 1403 2024,April

اگر رمز کارت سوخت خود را فراموش کردیم چه کنیم ؟

24 خرداد 1401
اگر رمز کارت سوخت خود را فراموش کردیم چه کنیم ؟

به گزارش بانک اول در باره زمانی ۱۶ مرداد ۹۸ تا ۱۶ شهریور ۹۸، چهار رقم انتهای کد ملی شخصی که کارت سوخت به نام او صادر شده، به عنوان رمز پیش فرض تعریف شده است؛ بنابراین، هنگام سوختگیری باکارت سوخت شخصی، درصورت فراموش کردن رمز کارت سوخت و درخواست رمز مجدد، می‌توان با وارد کردن رمز پیش فرض یعنی چهار شماره سمت راست کدملی، کارت را فعال کرد.

لازم است مالکان خودروها و موتورسیکلت‌هایی که رمز کارت سوخت خود را فراموش کرده‌اند، ابتدا ۴ رقم پایانی کد ملی شخصی که نام آن در کارت سوخت درج شده است را امتحان کنند و در صورت بروز خطا، جهت حذف رمز، اقدام کنند.

حذف رمز کارت سوخت چگونه انجام می‌شود؟

این کار نیازمند مراجعه مالک وسیله نقلیه به یکی از نواحی یا مناطق شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران در سراسر کشور به همراه مدارک هویتی مالک و وسیله نقلیه است.

تاکید می‌شود که حضور مالک وسیله نقلیه جهت حذف رمز کارت الزامی بوده و درخواست این کار توسط شخص دیگر، صرفا با ارائه وکالتنامه محضری یا برگه انحصار وراثت امکان پذیر است.

مدارک هویتی لازم برای حذف رمز کارت هوشمند سوخت برای اشخاص حقیقی و حقوقی عبارتند از:

اشخاص حقیقی: یکی از مدارک شناسایی مالک وسیله نقلیه (شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه)

اشخاص حقوقی: معرفی نامه رسمی سازمان مربوطه با درج شماره ملی به همراه کارت ملی نماینده معرفی شده

مدارک شناسایی وسیله نقلیه هم شامل کارت شناسایی خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه است.

پس از ارائه این مدارک، مالک یا وکیل قانونی او باید نسبت به تکمیل فرم درخواست رمز گشایی اقدام کند. ضمن این که باید توجه شود، در دست داشتن اصل کارت هوشمند سوخت دارای فیزیک سالم یعنی بدون چسب خوردگی، شکستگی و ...، جهت حذف رمز آن الزامی است.

صاحبان کارت‌های سوخت، در صورت هر گونه ابهام و پرسش ضروری، می‌توانند با شماره تلفن ۰۹۶۲۷ مرکز پاسخگویی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تماس بگیرند.

باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط
گفتنی است صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌ها استفاده می‌کنند، از مزایای عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرایند طولانی تشخیص و رسیدگی،عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، امکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی بیشتر و عدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه (اظهارنامه) برخوردار می‌شوند.
این شرکت همچنین بار دیگر تاکید کرده که تمام شهروندان باید در هنگام سوخت‌گیری به مسائل ایمنی توجه کنند، کارت‌های هوشمند سوخت موجود در جایگاه‌های عرضه سوخت صرفاً برای سوخت‌گیری موارد اضطراری در نظر گرفته شده است و بهتر است شهروندان با رعایت دقت و نکات ایمنی، از کارت سوخت شخصی خود استفاده و از در اختیار گذاشتن کارت سوخت شخصی خود به دیگران جدا خودداری کنند.
به کمک این طرح دیگر نیازی به حمل کارت‌های فیزیکی و نگرانی گم شدن یا فراموش کردن آنها نیستید. نسخه ‌های الکترونیکی کارت ‌ها از امنیت به مراتب بالاتری نسبت به کارت‌ های فیزیکی برخوردارند. ضمنا این طرح برای مردم هزینه‌ای ندارد و حتی با حذف کارت‌های فیزیکی، هزینه‌های دریافت و تعویض کارت‌های جدید را نیز کاهش می‌دهد.
سامانه خودنویس به صورت برخط با درگاه ملی مجوزها در ارتباط است و اعتبار جواز کسب مشاوران املاک با هر بار ورود به سامانه خودنویس بررسی شده و فقط مشاورین املاک دارای جواز کسب فعال امکان استفاده از خودنویس را خواهند داشت.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها