دوشنبه, 10 اردیبهشت 1403 2024,April

یکپارچه‌سازی سامانه‌های اداری پرداخت حقوق تا پایان آذرماه

24 خرداد 1401
یکپارچه‌سازی سامانه‌های اداری پرداخت حقوق تا پایان آذرماه

به گزارش بانک اول عبدالله میرزایی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با بیان اینکه تاکنون دستگاه‌های مختلف داده‌های حقوق بگیران خود را به طور مستقیم در سامانه خزانه داری کل بارگذاری می‌کردند، افزود: یک ماه است ستادی برای یکپارچه سازی سامانه‌های اداری تشکیل شده تا افزون بر سازمان برنامه و بودجه، دستگاه‌هایی که حتی از خزانه داری دریافتی ندارند مانند بانک‌ها و بیمه‌ها وارد این سامانه یکپارچه شوند.

وی گفت: اکنون ۷۰ تا ۸۰ درصد کار برای الحاق به سامانه یکپارچه اداری در دستگاه‌های مختلف انجام شده است.

آقای میزرایی افزود: قانون حاکم برای پرداخت ها؛ قانون مدیریت خدمات کشوری است، اما برخی دستگاه‌ها بر اساس ماده ۱۱۷ قانون، از این امر مستثنی شده اند که از جمله آن‌ها نمایندگان مجلس شورای اسلامی هستند.

وی گفت: بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری، بین حداقل و حداکثر حقوق دریافتی نباید بیش از هفت برابر فاصله باشد و برای افزایش حقوق کارکنان باید تأییدیه شورای حقوق و دستمزد اخذ شود.

رئیس نظام‌های پرداخت سازمان امور اداری و استخدامی کشور افزود: فوق العاده‌های خاصی در دریافت‌ها بر اساس مجوزهای ویژه‌ای که در ادوار گذشته‌ی مجلس شورای اسلامی مصوب شد به دستگاه‌ها پرداخت می‌شود.

آقای میرزایی گفت: سامانه ثبت حقوق و مزایا که همه پرداخت‌ها باید در آن ثبت شود از سال ۹۷ آغاز به کار کرده است و بر اساس بودجه امسال باید همه دستگاه‌ها از خرداد گذشته پرداخت‌ها را در این سامانه ثبت می‌کردند که این کار به طور کامل انجام نشده است.

وی با بیان این که در دولت‌های گذشته عزم جدی برای این موضوع وجود نداشته است افزود: در این دولت سامانه ثبت حقوق و مزایا ایجاد و گزارش‌ها بر اساس آن به دستگاه‌های مربوطه ارائه شد.

آقای میرزایی گفت: بر اساس آن چه که در سامانه حقوق و مزایا وجود دارد دو و نیم میلیون نفر حقوق بگیر دولت هستند.

وی با بیان این که سامانه‌های سازمان امور اداری و استخدامی به یکدیگر متصل شده اند، افزود: به صورت شبانه روزی تلاش می‌کنیم سامانه سازمان امور اداری و استخدامی به سامانه خزانه داری کل کشور و سازمان برنامه و بودجه نیز متصل شود و بر این اساس دیگر موضوعی با عنوان خوداظهاری وجود نخواهد داشت.

رئیس نظام‌های پرداخت سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: تا زمانی که مراجع متعدد قانون گذاری در بخش پرداخت داشته باشیم، اختلاف در پرداخت‌ها وجود دارد.

آقای میرزایی افزود: پیش از ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۱ به مجلس، شورای حقوق و دستمزد برای انجام برخی اقدامات تنظیم گری تشکیل خواهد شد.

او گفت: بر اساس آمار، پرداخت‌های غیرقانونی و بیش از ۳۳ میلیون تومان وجود دارد./ایبنا

اخبار مرتبط
اعزام زائران ایرانی به عمره پس از ۹ سال وقفه از سوم اردیبهشت‌ماه آغاز شده و بازگشت آن‌ها به کشور تا ۲۳ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد. در این بازه قرار است حدود پنج هزار نفر به عمره اعزام شوند. بنابر اعلام سازمان حج و زیارت کم‌تر از ۶ میلیون نفر در نوبت عمره هستند.
لطفی در ادامه در توضیح پیشنهاد خود در این باره گفت: طبق پیشنهاد مذکور از جدول ۹ لایحه بودجه، ۱۵۰۰ میلیارد تومان کسر شده و به جدول ۷ برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور اضافه می‌شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد. بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.
، فرآیند تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را آسان، رایگان، غیرحضوری و تنها در چند دقیقه اعلام کرد و گفت: مجوزهای الکترونیکی بر فضای وب و همچنین از طریق گوشی‌های هوشمند قابل استعلام است و نیاز به امضا ندارد و مجوزهایی که از مسیر درگاه ملی مجوزهای کشور به نشانی " mojavez.ir " صادر نشده باشند با مشکلات مالیاتی، بانکی و خدمات دولتی مواجه خواهند شد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها