جمعه, 14 اردیبهشت 1403 2024,May

طلای اینترنتی بخریم یا نه؟

27 شهریور 1401
طلای اینترنتی بخریم یا نه؟

به گزارش بانک اول نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر اظهار داشت: فروش در فضای مجازی اعم از شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام برای کسانی‌که جواز از اتحادیه طلاو جواهر گرفته و مجوز اتحادیه کسب و کار مجازی را داشته باشند، مجاز است و ممنوعیت ندارد.

 محمد کشتی‌آرای درباره امکان فروش اینترنتی طلا و داد و ستد طلا و جواهر در فضای مجازی اظهار داشت: همواره به مردم توصیه می‌کنم برای خرید طلا به واحدهای فیزیکی دارای مجوز کسب مراجعه کنند و البته امکان خرید اینترنتی طلا هم برای مردم وجود دارد.

وی تاکید کرد: هر فردی که مجوزها و شرایط لازم را داشته باشد می‌تواند نسبت به فروش اینترنتی فروش طلا اقدام کند و اصلا موضوع جدیدی نیست.

نایب رییسه اتحادیه طلا و جواهر گفت: تاکید می‌کنم خرید و فروش طلا در فضای مجازی همچنان ممنوع است و تنها کسانی امکان فروش اینترنتی را دارند که به مجوزهای لازم دست پیدا کرده باشند.

کشتی‌آرای با اشاره مجوزهای لازم برای فروش اینترنتی طلا اظهار داشت: متقاضیان با طی کردن یک فرایند می‌توانند نسبت به دریافت مجوزهای لازم اقدام کنند. افراد در ابتدا باید از اتحادیه طلا وجواهر جواز کسب دریافت کند که برای اخذ این مجوز، افراد باید مکان تجاری یا اداری قابل قبول اداره اماکن داشته باشند و همچنین باید موفق به دریافت اینماد شده باشد که این مجوز را باید اتحادیه کسب و کارهای مجازی بگیرند و در این صورت امکان فروش اینترنتی را خواهند داشت.

وی درباره فروش در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام گفت: فروش در فضای مجازی اعم از شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام برای کسانی‌که جواز از اتحادیه طلاو جواهر گرفته باشند و مجوز اتحادیه کسب و کار مجازی را داشته باشند مجاز است و ممنوعیت ندارد.

کشتی‌آرای با اشاره به تبعات خرید اینترنتی از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی غیرمجاز تاکید کرد: در این شرایط امکان فروش طلای تقلبی یا کم عیار وجود دارد و موضوع مهم این است که اگر مشکلی رخ دهد قابل پیگیری نیست و به همین دلیل و در راستای حفظ منافع مردم، اعلام کرده‌ایم فقط واحدهای دارای مجوز و دارای واحدهای تجاری فیزیکی امکان فروش آنلاین را داشته باشند.

نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تاکید کرد: مردم در خرید اینترنتی از اینماد آن سایت اطمینان پیدا کنند و با کلیک بر روی اینماد از واقعی بودن آن می‌توان مطمئن شوند. اینماد توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت برای متقاضیان مربوطه صادر و کنترل می‌شود.

او همچنین با اشاره به تخلفات احتمالی در فروش‌های آنلاین گفت: مردم توجه داشته باشند که مراکز فروش طلا در فضای مجازی هم باید فاکتور فروش صادر کنند و در این فاکتورها باید شماره تماس، شماره سریال و آدرس نوشته شده باشد وگرنه طلای خریداری شده قاچاق محسوب خواهد شد.

ایلنا

اخبار مرتبط
شروع جلسه حراج راس ساعت 12 است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت 12 الی 15 خواهد بود. بازه نظارت و تخصیص نیز از ساعت 15 تا 17همان روز است و ساعت 17 نیز نتایج حراج اعلام می شود.
سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان و جامع تجارت الزامی ندارند و ثبت در یکی از این سامانه ها کافی است.
امروز قیمت طلا در جریان معاملات بازار شیب صعودی را تجربه کرد، قیمت سکه امامی به ۴۱,۷۰۰,۰۰۰ (چهل و یک میلیون و هفتصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش ۰.۴۷ درصدی داشته است.
بیست و سومین جلسه حراج شمش طلا در روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ الی ۱۶ در مرکز مبادله ایران برگزار خواهد شد. وجه الضمان مبلغ ۳ میلیارد و۵۰۰ میلیون ریال (۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال) به ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می‌تواند تا ساعت ۲۴ روز شنبه مورخ ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مبلغ وجه الضمان را پرداخت کند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات