شنبه, 15 اردیبهشت 1403 2024,May

پرداخت ریالی جایگزین رفع تعهدات ارزی صادرات سال ۱۳۹۷ شد/ هر یورو ۷۵۰۰ تومان

11 مهر 1401
پرداخت ریالی جایگزین رفع تعهدات ارزی صادرات سال ۱۳۹۷ شد/ هر یورو ۷۵۰۰ تومان

به گزارش بانک اول علیرضا پیمان‌پاک رئیس سازمان توسعه تجارت از رفع مشکل صادرکنندگان فاقد ارز سال 97 خبر داد و گفت: در راستای تسهیل ایفای تعهدات صادرکنندگان و رفع مشکل مانده تعهدات ایفانشده، پیشنهاد رفع مشکل ارزی چند سال معطل صادرکنندگان فاقد ارز سال 1397 در قالب مصالحه ریالی از سوی کمیته اقدام ارزی ارائه و توسط کمیته موضوع ماده (2) شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی به تصویب رسید.

وی افزود: صادرکنندگان فاقد ارز سال 1397 طبق این مصوبه می‌توانند با پرداخت مابه‌ازای ریالی حسب میزان مانده تعهدات ارزی حاصل از صادرات خود، تعهدات ارزی خود را ایفا کنند.

معاون وزیر و رئیس‌کل سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: بر اساس این مصوبه لازم است صادرکنندگان واحدهای غیرتولیدی به‌ازای هر یورو مبلغ 7500 ریال و صادرکنندگان واحدهای تولیدی به‌ازای هر یورو 5500 ریال جهت ایفای تعهدات سال 1397 به حساب معرفی‌شده ویژه این مصوبه در خزانه دولت واریز کنند.

وی در ادامه تأکید کرد: مهلت واریز مبالغ یادشده تا سه ماه پس از تاریخ ابلاغ مصوبه است و پس از این تاریخ مهلت مذکور قابل تمدید نبوده و بنابر قانون از طریق مراجع قضایی پیگیری صورت خواهد گرفت.

پیمان‌پاک با بیان اینکه این آخرین راهکار دولت برای کمک به حل مشکلات قدیمی این دسته از تجار و واحدهای تولیدی است، گفت: به‌دلیل تغییرات مکرر و فقدان راهبرد درست، فقدان زیرساخت‌های متناسب با سیاست‌های اعلامی و نیز عدم شفافیت مناسب در اطلاع‌رسانی سیاست‌های ارزی کشور در سال 97 برخی از صادرکنندگان موفق به بازگشت ارز صادراتی خود در قالب‌های تعیین‌شده بانک مرکزی نشدند که طی چند مرحله در دولت سیزدهم مهلت و روش‌‎های مختلفی برای حل مشکل این دسته از صادرکنندگان پیش‌بینی شده بود و این مصوبه آخرین گام پیشنهادی دولت سیزدهم برای حل این بحران به‌جای‌مانده از دولت قبل است.

وی تأکید کرد: طی سال‌های 97 تا کنون چندین هزار واحد تولیدی و بازرگانی کشور به‌دلیل عدم تعیین تکلیف این تعهد با تعلیق کسب‌وکار و محرومیت از خدمات بانکی و ارزی روبه‌رو بودند./تسنیم

اخبار مرتبط
شروع جلسه حراج راس ساعت 12 است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت 12 الی 15 خواهد بود. بازه نظارت و تخصیص نیز از ساعت 15 تا 17همان روز است و ساعت 17 نیز نتایج حراج اعلام می شود.
سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان و جامع تجارت الزامی ندارند و ثبت در یکی از این سامانه ها کافی است.
امروز قیمت طلا در جریان معاملات بازار شیب صعودی را تجربه کرد، قیمت سکه امامی به ۴۱,۷۰۰,۰۰۰ (چهل و یک میلیون و هفتصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش ۰.۴۷ درصدی داشته است.
بیست و سومین جلسه حراج شمش طلا در روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ الی ۱۶ در مرکز مبادله ایران برگزار خواهد شد. وجه الضمان مبلغ ۳ میلیارد و۵۰۰ میلیون ریال (۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال) به ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می‌تواند تا ساعت ۲۴ روز شنبه مورخ ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مبلغ وجه الضمان را پرداخت کند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات