جمعه, 28 اردیبهشت 1403 2024,May

حواله ساتنا چیست؟ نحوه انتقال با حواله ساتنا

21 مهر 1401
 حواله ساتنا چیست؟ نحوه انتقال با حواله ساتنا

به گزارش بانک اول ساتنا مخفف «سامانه تسویه ناخالص آنی» و سیستمی برای نقل و انتقال الکترونیک میان بانک‌ها و موسسات مالی است. در واقع انتقال پول در روش ساتنا جایگزین چک رمزدار بین بانکی است؛ با این تفاوت که نیازی به کاغذبازی ندارد و بدون مراجعه حضوری به صورت آنلاین به‌راحتی انجام می‌شود.

در واقع با گسترش دنیای مدرن و رواج اینترنت بسیاری از امور از جمله انتقال وجه، به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و این کار ما را بسیار راحت کرده‌ است.

شرایط انتقال پول در روش ساتنا

برای آنکه بتوانید با آسودگی خاطر حواله ساتنا خود را انجام دهید، شرایط زیر را با دقت مطالعه کنید تا هم از چم‌وخم ساتنا مطلع باشید و هم در راستای انتقال وجه با این روش، با مشکلات متعدد دست‌وپنجه نرم نکنید!

برای انتقال پول در روش ساتنا می‌توانید از اینترنت بانک خود، اپلیکیشن‌های موبایل استفاده کنید و یا اگر دسترسی به اینترنت ندارید، می‌توانید با مراجعه حضوری به بانک این کار را انجام دهید؛

سقف واریز وجه ساتنا در روش آنلاین ۵۰ میلیون تومان است. پس موقع تزریق دارایی در انواع سرمایه‌ گذاری، می‌توانید از سامانه ساتنا بهره ببرید؛

اگر برای حواله ساتنا به بانک مراجعه کنید، هیچ محدودیت و سقف واریزی ندارید و تا هر مبلغی بخواهید، می‌توانید واریز کنید؛

کارمزد انتقال وجه ساتنا، در حال حاضر، ۲ صدم درصد مبلغ هر تراکنش و تا سقف کارمزد ۲۵ هزار تومان می باشد؛

انتقال وجه از طریق سامانه ساتنا بانک مرکزی، با شماره کارت و شماره حساب، انجام نمی‌شود و صرفا با شماره شبای حساب مقصد، امکان‌پذیر است؛

نحوه انجام حواله ساتنا

حواله ساتنا، حواله پایا و در کل واریز وجه به حساب شخص دیگر به دو روش انجام می‌شود. متقاضیان می‌توانند با توجه به شرایط خود یکی از مواردی را که برای آن‌ها مناسب‌تر است، انتخاب کنند. در ادامه نحوه واریز پول در سامانه ساتنا را برای شما توضیح داده‌ایم.

 روش حضوری

در این روش از حواله ساتنا، لازم است شما حضوراً به شعب بانک مراجعه کنید. متصدی بانک فرمی در اختیار شما قرار می‌دهد؛ بعد از پر کردن آن فرم و همچنین ارائه مدارک هویتی، درخواست واریز وجه از طریق سامانه ساتنا را به بانک ارائه می‌دهید. 

در صورتی که درخواست واریز وجه بیشتر از ۵۰ میلیون را دارید و همچنین دسترسی به همراه‌بانک و اینترنت بانک ندارید، باید از این شیوه برای انتقال پول در روش ساتنا استفاده کنید.

روش آنلاین

در این روش از حواله ساتنا، لازم است وارد همراه‌بانک و اپلیکیشن‌های موبایل خود شوید. در مرحله بعد نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. بعد از آن وارد مرحله انتقال پول یا واریز وجه شوید و با وارد کردن شماره شبای مقصد، مبلغ مورد نظرتان را وارد کنید تا در ساعت مشخص، وجه واریز شده به حساب مقصد بنشیند.

مزایای استفاده از سامانه ساتنا

در شیوه انتقال پول در روش ساتنا، مزیت‌هایی وجود دارد که دانستن آن‌‌ها، نه‌تنها خالی از لطف نیست؛ بلکه بسیار کارآمد است و به شما کمک می‌کند بهترین روش واریز وجه را به راحتی انتخاب کنید و در این راستا دچار سردرگمی نشوید.

حواله ساتنا، نسبت به سایر روش‌ها، با سرعت بیشتری مبلغ شما را واریز می‌کند؛

واریز وجه در این روش به صورت آنلاین و بدون مراجعه حضوری، کاملا امکان‌پذیر است. شما می‌توانید با استفاده از این روش، لذت انجام کارهایی را بچشید که در گذشته فقط به صورت حضوری انجام می‌شد؛ مثل انواع خرید اینترنتی، خرید سفته الکترونیکی، دریافت وام آنلاین و… 

خطر از بین رفتن پول شما در این روش وجود ندارد و ریسک انتقال پول در این روش تقریبا به صفر می‌رسد. شما می‌توانید خیلی راحت مبلغ‌های کلان را با استفاده از این شیوه، جا‌به‌جا کنید؛ 

امکان لغو یا برگشت خوردن تراکنش در این روش وجود ندارد؛ 

بعد از آنکه مهم‌ترین مزیت‌های انتقال پول در روش ساتنا را شناختید، نوبت به چگونگی پیگیری وجه واریز شده می‌رسد؛ برای آنکه بدانید چگونه می‌توانید پیگیری حواله ساتنا را انجام دهید، ادامه مطلب را دنبال کنید.

نحوه پیگیری حواله ساتنا چگونه است؟

برای پیگیری مشکلات به وجود آمده در راستای واریز وجه ساتنا، می‌توانید از دو روش استفاده کنید که به شرح زیر است:

مراجعه به شعب بانک: در هر مرحله از انتقال پول در روش ساتنا به مشکل برخوردید، می‌توانید با مراجعه به شعب بانک مشکل خود را مطرح و آن را برطرف کنید؛

پیگیری از طریق شماره تلفن‌های اختصاصی هر بانک: در این روش می‌توانید با شماره اختصاصی هر بانک، تماس بگیرید و مشکل را به صورت تلفنی اعلام کنید؛

یک هشدار بسیار مهم برای واریز وجه!
از آنجایی که مبنای انتقال پول در روش ساتنا، فقط شماره شباست، حتما حواستان را جمع کنید که شماره شبای طرف مقابل را کاملا درست و بی‌ایراد وارد کنید؛ چون موقع واریز وجه هیچ اطلاعاتی مثل نام، نام خانوادگی و… مشاهده نخواهید کرد و باید کاملا به این واریز مطمئن باشید.
ما در مجله لندو به شما توصیه می‌کنیم با دقت کامل فرآیند واریز وجه را انجام دهید. اگر لندو را نمی‌شناسید ما به شما درباره آن توضیح می‌دهیم! لندو سامانه‌ای است که با همکاری بانک آینده وام خرید کالا اعطا می‌کند و شما می‌توانید به راحتی خرید با سفته را تجربه کنید. 

در نهایت با نکته‌های مهم در خصوص انتقال پول در روش ساتنا به عنوان حسن ختام آشنا شوید تا حجم گسترده‌ای از اطلاعات را داشته باشید و هیچ جای ابهامی برایتان باقی نمانده باشد.

ما در بخش بعدی ۳ نکته مهم را درباره حواله ساتنا مطرح کرده‌ایم. البته پیش از آنکه به سراغ این نکات برویم، می‌خواهیم شما را با انواع وام بانکی آشنا کنیم تا برای شما انواع تهسیلات ملموس و واضح باشد و بهتر بتوانید وام و تسهیلات مورد نظرتان را انتخاب کنید.

۳ نکته درباره انتقال پول در روش ساتنا

مدت زمان حواله ساتنا کم‌تر از ۳۰ دقیقه است؛

بر اساس آخرین ابلاغیه بانک مرکزی، هزینه انتقال وجه در ساتنا ۲ صدم درصد مبلغ هر تراکنش و تا سقف کارمزد ۲۵ هزار تومان است؛

سامانه ساتنا همه روزه به جز جمعه‌ها، از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ در خدمت تمامی مشتریان بانک‌های مختلف سرتاسر کشور است. در واقع سامانه ساتنا عملیات انتقال را نهایتا طی نیم ساعت به انجام می‌رساند؛

بعد از آشنایی با تمام نکات و مطالبی که ما در این مقاله مطرح کرده‌ایم، امیدواریم بتوانید با موفقیت وجه مورد نظر را واریز کنید و با سطح بالای اطلاعات و آگاهی، دچار خطا و اشتباه نشوید.

سوالات متداول درباره حواله ساتنا

ساعات کار ساتنا در بانک ها چگونه است؟

ساعت کار سامانه ساتنا در روزهای شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ تا ۱۴ است.

مهم‌ترین مزیت ساتنا چیست؟

ساده شدن فرایند انتقال وجه و عدم نیاز به مراجعه حضوری به بانک، مهم‌ترین مزیت حواله ساتناست.

چقدر زمان‌ می‌برد تا وجه واریز شده به حساب طرف مقابل بنشیند؟

در صورتی که حواله (در بانک مبداء) در محدوده ساعت کار عادی بانک‌ها صادر شده باشد، وجه مربوط در همان روز کاری در بانک مقصد به حساب طرف مقابل واریز می‌شود. در غیر این صورت وجه حواله در روز کاری بعد به حساب واریز خواهد شد.

 

اخبار مرتبط
اگر شورای نگهبان با مصوبه مجلس موافقت کند، روزهای غیرکاری هفته در کل کشور مثل شرایط فعلی تهران به دور روز افزایش پیدا می‌کند؛ خانوارها وقت بیشتری برای دورهم بودن دارند، آرزومندان خواب در صبح روز جمعه به مراد دلشان می‌رسند و از این به بعد احتمالاً آرزوی خواب در صبح روز یکشنبه را خواهند داشت! فعالان اقتصادی نیز با افزایش مطابقت تعطیلات هفتگی کشور با جهان می‌توانند بیشتر و بهتر به تجارت و امور اقتصادی بپردازند.
در سال‌جاری دریافت لاستیک دولتی با کمی تغییرات همراه بوده و برای دریافت این محصول باید مدارکی مانند برگ سبزخودرو، کارت ماشین و کارت ملی صاحب خودرو را داشته باشیم و به نشانی اینترنتی kala.ntsw.ir مراجعه کنیم.
به نظر می‌رسد که تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در اقتصاد بی‌تاثیر نبود. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: البته در ایام کرونا ثابت شد که خیلی از شاخ و برگ‌های دولت زیادی است و می‌توان خیلی از کارها را به راحتی پیش برد. رشیدی‌کوچی در خصوص اینکه چه کسانی مخالف تعطیلی شنبه‌ها بودند، گفت: آن طیفی که خیلی تلاش می‌کردند تا شنبه تعطیل نشود، برخی از دوستان جبهه پایداری بودند و همچنین عزیزانی که نگاهشان به دولت خیلی نزدیک است. به نظر می‌رسید که نگاه دولت تعطیلی پنج‌شنبه بود.
در لایحه جدید دولت، تبصره ۱ ماده ۷ قانون کار به این شکل اصلاح شده که در کلیه مشاغل – چه مستمر و چه غیرمستمر- حداکثر مدت قرارداد موقت ۵ سال است و بعد از ۵ سال اگر کارگر همچنان در آن شغل که فرقی نمی‌کند مستمر باشد یا غیرمستمر، اشتغال داشته باشد، قرارداد او به قرارداد کار دائم تبدیل می‌شود. طبیعی‌ست که بازهم اگر کارگاه تعطیل شود یا کار خاتمه یابد، قرارداد قابل خاتمه یافتن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات