دوشنبه, 10 اردیبهشت 1403 2024,April

مشاغل خانگی علامت تجاری دریافت می‌کنند

14 بهمن 1402
مشاغل خانگی علامت تجاری دریافت می‌کنند

سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: مشاغل خانگی دارای مجوز پشتیبان از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در راستای رونق اقتصادی کشور و افزایش فعالیت­‌های تولیدی و خدماتی، علامت تجاری دریافت می‌کنند.

 به گزارش بانک اول از قوه قضاییه، سیامک اسلامی روز شنبه خطاب به متقاضیان حقیقی و حقوقی علامت تجاری، اظهار داشت: مطابق بند ۵ ماده ۱۱۱ آیین نامه اجرایی قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری مصوب سال ۱۳۸۷، از متقاضیان حقیقی و حقوقی علامت تجاری، درخواست می‌شود مدارک خود مبتنی بر فعالیت در حوزه ذی ربط را ارائه دهند تا علامت تجاری به فعالان واقعی کسب و کار، تعلق گیرد و زمینه تمایز محصولات و خدمات آنان فراهم شود.

وی افزود: با توجه به لزوم حمایت از مشاغل خانگی و در راستای پیگیری و برگزاری جلسات مشترک اداره ثبت علائم تجاری و ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی بنا شد، درخواست متقاضیان مشاغل خانگی دارای مجوز پشتیبان از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توسط اداره ثبت علائم تجاری بررسی و در صورت انطباق با قوانین و مقررات ملی و بین المللی، ثبت رسمی علامت انجام شود.

اسلامی اضافه کرد: مجوزهای پشتیبان مورد پذیرش، مربوط به فعالیت‌های «صنایع دستی، فرش دستباف، برخی شاخه‌های هنری، پرورش گل و تولیدات گیاهی، صنایع نساجی و پوشاک و سراجی و نیز برخی شاخه‌های صنعت و خدمات» است.

سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: بررسی مجوزهای پشتیبان به صورت استعلام الکترونیکی برخط (وب‌سرویس) از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام می‌شود./ایرنا

اخبار مرتبط
اعزام زائران ایرانی به عمره پس از ۹ سال وقفه از سوم اردیبهشت‌ماه آغاز شده و بازگشت آن‌ها به کشور تا ۲۳ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد. در این بازه قرار است حدود پنج هزار نفر به عمره اعزام شوند. بنابر اعلام سازمان حج و زیارت کم‌تر از ۶ میلیون نفر در نوبت عمره هستند.
لطفی در ادامه در توضیح پیشنهاد خود در این باره گفت: طبق پیشنهاد مذکور از جدول ۹ لایحه بودجه، ۱۵۰۰ میلیارد تومان کسر شده و به جدول ۷ برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور اضافه می‌شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که نظام بانکی کشور تا چه اندازه با طراحی الگوی توسعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هماهنگی دارد گفت: در حال حاضر نظام بانکی کشور تفاوت نسبتاً زیادی با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دارد. بانک مرکزی از اول متعهد نبود به اینکه بانکدار اسلامی را دنبال کند اما الان در قانون جدید بانک مرکزی مهم ترین تکلیف این قانون، اجرای بانکداری اسلامی است و تحقق این مهم نیازمند تحول و تغییرات جدی است.
، فرآیند تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را آسان، رایگان، غیرحضوری و تنها در چند دقیقه اعلام کرد و گفت: مجوزهای الکترونیکی بر فضای وب و همچنین از طریق گوشی‌های هوشمند قابل استعلام است و نیاز به امضا ندارد و مجوزهایی که از مسیر درگاه ملی مجوزهای کشور به نشانی " mojavez.ir " صادر نشده باشند با مشکلات مالیاتی، بانکی و خدمات دولتی مواجه خواهند شد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها