جمعه, 7 اردیبهشت 1403 2024,April

اگر دیگر نمک نخوریم چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟

24 خرداد 1401
اگر دیگر نمک نخوریم چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟

به گزارش بانک اول، نمک ید دار برای هورمون های شما اهمیت زیادی دارد و اگر مصرف نمک را به کلی کنار بگذارید، بدن تان از ید محروم خواهد شد. در نتیجه ممکن است وزن تان شروع به بالا رفتن کند، صورت تان پف کند، پوست تان خشک شود و دچار ضعف های عضلانی و خستگی شوید.

 

1- ممکن است روی قلب تان تأثیر بگذارد

تحقیقات نشان داده رژیم های غذایی کم نمک فواید زیادی به خصوص برای افراد مبتلا به مشکلات قلبی دارند. اما این مسأله شاید در مورد همه صدق نکند، به خصوص اگر مشکل قلبی نداشته باشید. چون تحقیقات نشان داده افراط و همچنین تفریط در مصرف نمک، می تواند باعث تشدید مشکل قلبی شود که از قبل وجود داشته است.

 

2- می تواند مقاومت انسولینی را بیشتر کند

 تحقیقات نشان داده وقتی سدیم کافی در رژیم غذایی وجود نداشته باشد این مسأله می تواند بر روی مقاومت انسولینی ما تأثیر بگذارد. این بدان معنی است که بدن ما پاسخ مناسبی به انسولین نخواهد داشت و این مسأله ممکن است به بالا رفتن قند خون بیانجامد.

 

3- ممکن است علائم کم آبی بدن را تجربه کنید

وقتی سطح سدیم در خون به میزان چشمگیری افت می کند، ممکن است علائمی بسیار شبیه به کم آبی بدن را تجربه کنید. بنابراین ممکن است دچار خشکی دهان، سرگیجه و تشنگی شوید و کمتر به دستشویی روید.

 

4- ممکن است دچار حالت تهوع شوید

عدم مصرف نمک تأثیر زیادی بر سطح کلسترول دارد. گرچه این مسأله معمولاً علائم اولیه ای ندارد، اما می تواند به دیگر قسمت های بدن از جمله قلب حمله ببرد. یکی از علائمی که ممکن است تجربه کنید حالت تهوع است.

 

اخبار مرتبط
ویتامین D به بدن شما کمک می‌کند تا کلسیم غذای مصرفی را جذب کند. در واقع این یکی از مهمترین نقش‌های آن است. با این حال، اگر مصرف ویتامین D شما بیش از حد باشد، می‌تواند موجب بروز مشکلاتی در سلامت شما شود
همه می‌دانیم که شکر چقدر برای ما ضرر دارد. اما اعتیاد به آن طوری است که به سختی می‌توانیم ترکش کنیم. به‌نظر می‌رسد به‌جای ترک شکر، باید جایگزین‌هایی برای آن پیدا کنیم. اما چه جایگزین‌هایی؟
بر اساس این گزارش که در مجله Journal of Neuroscience منتشر و رسانه‌های عربی هم آن را بازنشر داده‌اند: محققان بعد از بررسی و تحلیل توانمندی‌های فکر ۷۵۱ شهروند سوئیسی که سن آنها بین ۵۰ تا ۹۱ سال بود و با در نظر گرفتن سطح علمی آنها و اینکه آیا در طول زندگی به بیماری‌های قلبی و عروقی، افسردی، نگرانی مبتلا بوده یا مواد مخدر مصرف کرده‌اند آن را با نتایج سیتی‌اسکن‌های آنها مطابقت دادند.
اگر در طول خواب با مشکلاتی مانند تعریق شبانه، سردرد، تلاش زیاد برای به خواب رفتن و دندان قروچه مواجه هستید به‌احتمال زیاد دچار بیماری‌ای هستید که تاکنون تشخیص داده نشده یا نسبت به درمان آن اقدام نکرده‌اید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها