جمعه, 7 اردیبهشت 1403 2024,April

سوالات بورسی خود را از مرکز پاسخگویی"سمات" بپرسید

24 خرداد 1401
سوالات بورسی خود را از مرکز پاسخگویی"سمات" بپرسید

به گزارش بانک اول، حسین فهیمی مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در مراسم رونمایی از مرکز پاسخگویی تخصصی «سمات» با بیان این که خدمات مرکز پاسخگویی تخصصی شرکت سپرده گذاری مرکزی در ۲ سطح به سهامداران ارائه می‌شود اظهار داشت: در سطح اول نهاد‌های مالی، ناشران، ارکان بازار سرمایه، کارگزاری ها، حقوقی‌ها و ... قرار دارند که با توجه به این که شناخت حرفه‌ای از بازار سرمایه دارند طبیعتا خواسته و نیاز‌های آنان از این مرکز متفاوت‌تر از سایر افراد خواهد بود که ما با تلاش کارشناسان آگاه و کاردان در این مرکز سعی داریم تا بهترین خدمات را به این دسته از درخواست کنندگان ارائه دهیم.



هدف ویژه سامانه پاسخگویی
حسین فهیمی افزود: ارائه خدمات به جامعه چند میلیونی سهامداران در کشور از سوی این مرکز پاسخگویی تخصصی سطح بعدی و هدف ویژه این سامانه است که می‌بایست به تامین نیاز‌های متنوع و گسترده سهامداران با پاسخگویی دقیق، شفاف و همیشگی بپردازد.

مدیرعامل سمات  گفت: با پاسخگویی به نیاز‌های جامعه میلیونی سهامداران قصد داریم تا بهترین و بالاترین کیفیت پاسخگویی را در بازار سرمایه شکل دهیم تا با ارائه این سرویس ها، خدمت بزرگی به مردم کشورمان در زمینه رفع نیاز‌ها و آگاه سازی از آخرین وضعیت سهامداری شکل بگیرد.


پاسخگویی شفاف، دقیق و همیشگی
فهیمی با بیان این که این تحول در سمات یک فرصت و نعمت بزرگ را به وجود آورده اظهار داشت: بدیهی است که وقتی این سامانه راه‌اندازی می‌شود نشان می‌دهد که یک انسجام جمعی در «سمات» شکل گرفته و خروجی آن به پاسخگویی شفاف، دقیق و همیشگی به درخواست‌های جامعه سهامداران در کشور منجر می‌شود و همه این سرویس‌ها با همان شماره چهار رقمی ۱۵۶۹ در اختیار سهامداران قرار داده شده است.

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در پایان گفت: تا پیش از راه اندازی این سامانه تخصصی، تمرکز به پاسخگویی درخصوص سهام عدالت بود، اما از امروز در کنار این مساله به صورت تخصصی به همه سوالات مردم درباره خدمات شرکت، درخواست‌ها، پیگیری‌ها و... پاسخ داده خواهد شد تا سهامداران با کمترین دغدغه و به صورت غیرحضوری در شرایطی که شاهد ادامه شیوع کرونا در کشور هستیم بالاترین سطح پاسخگویی را با تماس با شماره ۱۵۶۹ شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه تجربه کنند.


تاریخچه سامانه ۱۵۶۹

گفتنی است شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، از خرداد ماه سال ۱۳۹۹ و با شروع آزاد سازی سهام عدالت، مرکز تماس ۲۴*۷ خود را با سرشماره کشوری ۱۵۶۹ افتتاح کرد که با گذشت بیش از یک سال از راه اندازی این مرکز، توانسته است سهم بسزایی را در اطلاع رسانی، پشتیبانی و هدایت سهامداران بازار سرمایه در امور مربوط به سهام عدالت و بازار سرمایه داشته باشد.

 

در همین حال با توجه به این که مرکز پاسخگویی ۱۵۶۹، بخ عنوان یک برند و نماد پاسخگویی تخصصی بازار سرمایه شناخته شده، حال با راه اندازی یک واحد تخصصی در این مرکز، پاسخگویی به سوالات سهامداران بازار سرمایه در حوزه امور مربوط به سهامداران و معاونت عملیات «سمات» از جمله «اصلاح مشخصات، وضعیت دارایی، وضعیت فریز، فرایند‌های مربوط به سبدگردان» و همچنین امور مربوط به معاونت حقوقی سمات از جمله «انتقال سهام متوفی به وراث، فرایند توقیف و توثیق اوراق بهادار» با داخلی‌های ۲ و ۳ مرکز تماس ۱۵۶۹ تماس حاصل نمایند./باشگاه خبرنگاران جوان

 

اخبار مرتبط
ماد‌های فملی، شبندر، فایرا، جم، سدشت، کویر و خزامیا از نماد‌های تاثیر گذار مثبت بر شاخص کل بورس بودند. اما نماد‌های پارسان، فولاد، کگل، شپدیس و بوعلی با تاثیر منفی از افزایش بیشتر شاخص کل ممانعت کرد.
خبر جالب امروز را مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن مطرح کرد که قرار است بخش املاک پلتفرم‌های دیوار و شیپور مسدود شوند. گفته می‌شود با توجه به مصوبه شورای عالی مسکن برای انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی باید احراز هویت مالک و کد پستی انجام شود و اگر این سکوها تا هفته آینده این بخش وب‌سرویس را انجام ندهند، بخش املاک آنها با مجوز شورای امنیت و دستگاه‌های امنیتی مسدود خواهد شد.
گفتنی است سه نماد «فولاد»، «فملی» و «شپنا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «خاور»، «ارفع» و «هرمز» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «ذوب»، «کاما» و «فولاد» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «خاور»، «فزر» و «کرمان» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.
تا اسفند سال ۱۴۰۰، ۴۰۰ هزار نفر از مردم و طرفداران اقدام برای افزایش سرمایه کردند و از محل افزایش سرمایه و با بورسی شدن سلب حق تقدم انجام شد و در سال ۱۴۰۱ سه مرتبه تلاش شد از طریق عرضه به بخش‌های خصوصی و تعاونی فرآیند مالکیت انجام شود که مشکلی برای مراجع آسیایی صورت نگیرد و مالکیت باشگاه‌ها برای این مراجع مشخص شود، اما با توجه به پابان مهلت‌ای افی سی در انتهای سال گذشته از طریق مشارکت کنسرسیومی از بانک‌های غیر دولتی و کنسرسیومی از ذیل پتروشیمی امروز صبح در فرابورس محقق شد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها