چهارشنبه, 19 اردیبهشت 1403 2024,May

پرداخت تسهیلات اشتغال زایی بانک ملی ایران

24 خرداد 1401
پرداخت تسهیلات اشتغال زایی بانک ملی ایران

به گزارش بانک اول به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، توان بخشی اقشار ضعیف و گروه های هدف سازمان های حمایتی یکی از سیاست های مهم این بانک است و از این رو در ۹ ماه ابتدای امسال تعداد ۱۴ هزار و ۷۱۳ فقره تسهیلات خوداشتغالی به ارزش ۵ هزار و ۳۷۶ میلیارد و ۳۷۷ میلیون ریال و یک هزار و ۳۹ فقره تسهیلات مشاغل خانگی به ارزش ۱۶۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال به افراد تحت تکفل کمیته امداد امام خمینی (ره) پرداخت کرده است.

در مدت مذکور، ۴ هزار و ۹۱۱ فقره تسهیلات خود اشتغالی و ۳۸۲ فقره تسهیلات مشاغل خانگی نیز به افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی تخصیص یافته که ارزش ریالی این تسهیلات به ترتیب بالغ بر یک هزار و ۴۵۸ میلیارد و ۷۳۷ میلیون ریال و ۷۴ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال بوده است.

از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، ۱۵۴ میلیارد و ۵۸۵ میلیون ریال نیز تسهیلات مشاغل خانگی و خوداشتغالی به بنیاد شهید تخصیص داده شده است. همچنین پرداخت دو هزار و ۱۴۷ فقره تسهیلات مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ارزش ۲۴۵ میلیارد و ۳۸۳ میلیون ریال از دیگر اقدامات بانک ملی ایران در راستای حمایت از بازار کسب و کار کشور بوده است.

بانک ملی ایران در سال گذشته نیز با رویکرد حمایت از بازار اشتغال، ۴۱ هزار و ۲۳۷ فقره تسهیلات قرض الحسنه خوداشتغالی و بالغ بر ۲۴ هزار و ۹۲۷ فقره تسهیلات قرض الحسنه مشاغل خانگی پرداخت کرده است.

اخبار مرتبط
پس از اتمام مهلت ثبت نام، سوابق متقاضیان از جمله مجموع وام‌های دریافتی، بهره‌مندی از سایرتسهیلات، میزان حقوق و راستی آزمایی مدارک ارسالی و اعمال شرایط پیش گفته شده مورد بررسی و اولویت بندی قرار گرفته و بر اساس میزان اعتبار تخصیصی توسط بانک عامل، «واجدین شرایط» تعیین و اسامی در سامانه اعلام می‌شود.
مهرداد بذرپاش با یادآوری افزایش وام مسکن شهری به ۵۵۰ و روستایی به ۳۵۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۲، اظهار کرد:‌ نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد است. وی با بیان این‌که سال گذشته تسهیلات بانکی در بافت فرسوده با ضعف روبه‌رو بود، ادامه داد:‌ تلاش می‌کنیم این تسهیلات با افزایش مواجه شود و در کنار تسهیلات شهرسازانه، تسهیلات مالی قرار بگیرد.
وی با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.
خانواده شهدا و مفقودالاثرها، جانبازان، آزادگان و رزمندگان می توانند از تسهیلات رفاهی دولت و سازمان های مربوطه بهره مند شوند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها