یکشنبه, 30 اردیبهشت 1403 2024,May

چرا دولت نمی‌تواند به جاماندگان، سهام عدالت عرضه کند؟

24 خرداد 1401
چرا دولت نمی‌تواند به جاماندگان، سهام عدالت عرضه کند؟

به گزارش بانک اول، پس از آزادسازی سهام عدالت به دستور مقام معظم رهبری که دارندگان آن نزدیک به ۴۹ میلیون ایرانی را شامل می‌شد بسیاری از جاماندگان از این سهام خواستار توزیع مجدد آن برای آنها و برخورداری از امتیازات آن شدند.

علیرضا صالح، رییس سازمان خصوصی سازی، درباره واگذاری سهام عدالت به مردمی که در سال ۸۵ جا ماندند، بیان کرد: در حال حاضر تنها اقدامات مربوط به آزادسازی سهام عدالت مشمولانی که در سال ۸۵ با موافقت مقام معظم رهبری در زمره دارندگان این سهام قرار گرفتند در حال انجام است.

صالح همچنین گفت: واگذاری مجدد سهام عدالت برای مشمولان جدید ظرفیت قانونی ندارد. عرضه دوباره سهام عدالت نیاز به اجرای سیکل طی شده در سال ۸۵ را دارد.

جمشید پژویان در گفت‌وگو با ایلنا در مورد جاماندگان سهام عدالت گفت: پس از آزادسازی سهام عدالت عده‌ای می‌گویند که این سهام حقشان است، در حالیکه پیش از آن یا سهام را جدی نمی‌گرفتند و یا در طبقه بندی دولت برای دریافت آن جایی نداشتند. در هر صورت اگر دولت تصمیم به توزیع جدید این سهام داشته باشد می‌تواند به آنها بپردازد اما باید توجه داشت که این کار ساده‌ای نیست که دولت به اول مسیر بازگردد.

وی ادامه داد: حالا که آزادسازی سهام عدالت صورت گرفته و امکان خرید و فروش آن در آینده امکانپذیر می‌شود، جاماندگان که شاید فکر نمی‌کردند روزی این دارایی قابل تبدیل شدن به پول باشد نسبت به عدم دریافت آن معترض هستند. البته باید توجه داشت که هنوز ارزش این سهام در بورس مشخص نشده است.

این استاد دانشگاه متذکر شد: متاسفانه تصور عجیب و غریبی وجود دارد که گویا دولت منبع جداگانه‌ای دارد، در حالیکه اینگونه نیست و دولت اگر پرداختی هم داشته باشد از خود مردم آن را دریافت می‌کند، در واقع دولت چاه یا منبعی ندارد. از همین روی دولت در سال ۸۵ سهام تعداد شرکت را بین مردم توزیع کرد که از این زاویه نیز توزیع مجدد دشوار است.

پژویان هدف آزادسازی این سهام را افزایش کارآمدی دانست و افزود: با آزادسازی سهام عدالت، بخش خصوصی فعال می‌تواند از این بنگاه‌ها و دارایی استفاده کند یا بوسیله افراد کارآفرین تجمیع شده و با کارآمدی ارزش آن را ارتقاء داد که بنظرم هدف‌گذاری نیز همین موضوع است./ایلنا

اخبار مرتبط
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها