یکشنبه, 16 اردیبهشت 1403 2024,May

دلیل قطعی سامانه ساتنا در برخی بانک ها چیست؟

24 خرداد 1401
دلیل قطعی سامانه ساتنا در برخی بانک ها چیست؟

 به گزارش بانک اول سامانه ساتنا یا انتقال وجه بین بانکی از چند سال پیش به جهت سهولت انتقال وجه بین بانکهای کشور توسط بانک مرکزی راه اندازی شده است.

بر اساس این طرح مشتری در بانک " الف " با داشتن شماره شبا میتواند وجهی از حساب خود برداشت و دستور واریز در بانک " ب " راه صادر کنند. 

بانک " الف " پس از ثبت درخواست مشتری آن را به بانک مرکزی ارسال و بانک مرکزی معمولاً در کمتر از نیم ساعت مبلغ فوق را به حساب مشتری در بانک ب واریز می‌کند. 

این سامانه از آن جا که هیچ هزینه ای برای مشتریان ندارد مورد استقبال بسیاری از مراجعه کنندگان به بانک قرار می گیرد. در صورتی که مشتری نخواهد از این سامانه استفاده کنند باید چک بین بانکی از بانک درخواست کند که این هم ۵۰۰۰ تومان کارمزد. 

اما هستند بانک ها و موسسات مالی و اعتباری که عمدا از مشتریان می خواهند از چک بین بانکی استفاده کنند.

البته همواره قطعی سامانه ساتنا در بسیاری مواقع به دلیل تراز منفی بانک توسط بانک مرکزی این سامانه قطع می‌شود.

هم اکنون در برخی از بانک‌های خصوصی این سامانه در محیط الکترونیکی و اینترنت بانک فعال نشده و توصیه می شود با توجه به راحت بودن انتقال این خدمت و خروج منابع برای مشتریان فعال سازی نشود.

اخبار مرتبط
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.
بانک اول - قیمت‌ دلار تا ظهر امروز شنبه ۸ مرداد ۱۴۰۱، روندی با ثبات و اندکی افزایشی داشت اما به تدریج به سمت کانال قیمتی بالاتر حرکت کرد. به نظر می‌رسد دلار منتظر اخبار برجامی است. البته اقدامات بازارساز هم می‌تواند در این میان اثرگذار باشد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها