دوشنبه, 10 اردیبهشت 1403 2024,April

رانندگان؛ بیشترین متقاضی دریافت وام کرونا

24 خرداد 1401
رانندگان؛ بیشترین متقاضی دریافت وام کرونا

به گزارش بانک اول، به دنبال شیوع ویروس کرونا فعالیت بسیاری از صنوف و کسب و کارها به ویژه مشاغل خدماتی مختل و دچار مشکل شد بر این اساس دولت با هدف حفظ اشتغال موجود در بنگاهها و حمایت از کارگران مصوب کرد مبلغ 75 هزار میلیارد تومان تسهیلات با نرخ سود ترجیحی 12 درصد در اختیار بنگاههای خدماتی و تولیدی آسیب دیده از کرونا قرار گیرد.

در ابتدا تصویب شد که این تسهیلات به شرط حفظ کارگران به بنگاههای متقاضی و در صورت حفظ 90 درصد اشتغال پرداخت شود ولی مدتی بعد این شرط برداشته شد تا بنگاههایی که حتی یک یا چند نیروی کار را در شرایط کرونا حفظ کرده‌اند بتوانند به ازای هر نیروی کار شاغل از این تسهیلات بهره مند شوند.

بر این اساس سه نوع پرداخت تسهیلات با مبالغ 16، 12 و 6 میلیون تومان پیش بینی شد؛ وام 16 میلیون تومانی در اختیار متقاضیان و کارفرمایان بنگاههایی قرار گرفت که به دستور دولت و به اجبار تعطیل شده‌اند، وام 12 میلیون تومانی به کسب و کارهایی تعلق گرفت که در بحران کرونا فعال بوده و تعطیل نشده‌اند و برای رانندگان مسافربر درون‌شهری و برون‌شهری که بیمه خویش‌فرمایی هستند نیز امکان ثبت نام در سامانه کارا فراهم شد تا بتوانند وام شش میلیون تومانی بگیرند.

پس از آن شناسایی متقاضیان و کسب و کارهای فاقد بیمه در دستور کار قرار گرفت و وزارت کار با جدیت روند پرداخت تسهیلات را بر مبنای پرداخت تسهیلات به بنگاههای رسمی، متقاضیان فاقد بیمه و متقاضیان خویش فرمایی با همکاری دستگاههای مختلف در پیش گرفت.

 پرداخت تسهیلات حمایتی به شاغلین کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا و فعالان اقتصادی 14 رسته از 13 خرداد ماه آغاز شده و مشمولان برای گرفتن وام به بانکها معرفی شده‌اند.

برابر تازه‌ترین آمارها، تاکنون 407 هزار واحد در سامانه کارا به نشانی   https://kara.mcls.gov.ir  ثبت نام کردند که از این تعداد، پرونده 165 هزار واحد معادل 7 هزار و 800 میلیارد تومان از تسهیلات تکمیل و جهت پرداخت به مؤسسات و بانک های عامل ارسال شده است.

پیش از این و تا 19 خرداد ماه 228 هزار نفر از افراد و بنگاهها در سامانه کارا ثبت نام کرده بودند که از این تعداد 126 هزار بنگاه واجد شرایط بوده و 238 هزار نفر مشمول حمایت از طریق تسهیلات قرار گرفتند.

مطابق اعلام معاونت اشتغال وزارت کار، بیش از 10 پرونده معادل 197 میلیارد تومان توسط سیستم بانکی مصوب و تاکنون 50 هزار میلیارد تومان تحت عنوان تسهیلات کرونا پرداخت شده است.

 

رانندگان بیشترین متقاضی تسهیلات حمایتی کرونا

بررسی ثبت نام متقاضیان در سامانه کارا نشان می‌دهد که بیشترین پرداختی تسهیلات کرونا به متقاضیان مربوط به رانندگان با حدود 27 میلیارد تومان است و دریافت تسهیلات بدون ضامن و وثایق بانکی با استقبال بیشتری از سوی متقاضیان همراه بوده است.

در خصوص رانندگان بیشترین سهم مربوط به وزارت کشور با تعداد 730 هزار نفر است و در بخش شرکتهای تعاونی مسافربری نیز شرایط برای ثبت نام متقاضیان به طور جداگانه فراهم شده است.

در بخش متقاضیان خویش فرمایی و بیمه شدگان مشاغل آزاد نیز آنطور که معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار گفته همکاری خوبی از سوی وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، صمت و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صورت گرفته و وضعیت بیمه شدگان در زیررسته ها شناسایی شده است.

 

افزایش تسهیلات رسته گردشگری به 16میلیون تومان

در زمینه کارگاههای بیش از 10 نفر کارکن نیز مقرر شد که تسهیلات در اختیار بنگاه قرار گیرد و علاوه بر این رقم تسهیلات برای رسته گردشگری از 12 میلیون تومان به 16 میلیون تومان افزایش یافت.

برابر اعلام معاونت اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تعداد بنگاههای آسیب دیده ذیل 14 رسته منتخب سه میلیون واحد شناسایی شده که 1.3 میلیون واحد دارای کد کارگاهی و 1.7 میلیون واحد فاقد بیمه و کدکارگاهی بودند که این تعداد 2.8 میلیون نفر بیمه شده و 3 میلیون نفر فاقد بیمه را شامل می شود.

 

هماهنگی با دستگاهها برای شناسایی کسب و کار فاقد بیمه

در خصوص پرداخت تسهیلات به شاغلین و واحدهای کسب و کار فاقد کد کارگاهی تأمین اجتماعی نیز، هماهنگی‌های لازم برای شناسایی این افراد با وزارتخانه ها و دستگاههای مربوطه از جمله صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه و شهرسازی، کشور، آموزش و پرورش و ... انجام گرفته و تاکنون بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر از شاغلان شناسایی و احراز شده و برای 580 هزار نفر پیامک دعوت و اطلاع رسانی ارسال شده است.

برای اطمینان از ارسال پیامک، از طریق استانداری ها، اتاق اصناف، زیرمجموعه‌ها و روابط عمومی سازمان‌های مختلف مذاکرات و اقدامات لازم انجام و پیشنهاد شده و به طور خاص فراخوان عمومی داده شده تا تمام مشمولان بتوانند از تسهیلات حمایتی کرونا برخوردار شوند.

 

بیشترین تعداد شاغلان فاقد بیمه متعلق به وزارت صمت

آمارها نشان می‌دهد که وزارت صنعت، معدن و تجارت بیشترین رقم را در تعداد شاغلان فاقد کد بیمه به خود اختصاص داده است.

فرصت ثبت‌نام واحدهای کسب و کار و متقاضیان دریافت وام کرونا تا پایان تیرماه اعلام شده و افراد برای بهره‌مندی از این تسهیلات می‌توانند به سامانه کارا مراجعه و ثبت نام کنند./ایسنا

اخبار مرتبط
مدت بازپرداخت وام حداقل سه ماه و حداکثر ۴۸ ماه به انتخاب شما می­ باشد. مبلغ وام قابل پرداخت، از ۵۰ میلیون ریال الی ۳ میلیارد ریال می ­باشد و در صورت تسویه بخشی یا کل آن، امکان اعطای وام جدید با کسب امتیاز مجدد، وجود دارد. امتیاز میانگین حساب، تا ۵ سال به صورت تجمیعی قابل استفاده است.
پس از ثبت نام و تعیین شعبه کد رهگیری برای متقاضی ارسال می‌شود و حداکثر ۱۵ روز زمان می‌برد تا پیامک تعیین زمان مراجعه به شعبه برای شما ارسال شود. پس از تعیین ارسال پیامک تعیین شعبه متقاضی ۱۲ روز فرصت دارد تا با مراجعه به بانک برای تشکیل پرونده مراجعه کند و حداکثر ۱۰ روز پس از تکمیل پرونده وام به متقاضی پرداخت می‌شود.
وام 30 میلیون تومانی را می‌توانیم برای بازنشسته‌ها تا 3 سال هم قسط بندی کنیم و سقف پرداخت اقساط هم در ماه کمتر از یک میلیون تومان خواهد بود.
برای دریافت وام اولین قدم این است که بدانیم با شرایط مالی ما چه بانک‌هایی تسهیلات ارائه می‌دهند. شرکت‌های سبد گردان مثل اینوستو با تسلط خوبی که بر روی بازار دارند می‌توانند بهترین وام را با شرایط مالی شما پیشنهاد دهند. برای گرفتن وام با کمترین سود باید به سراغ تمامی سامانه‌های بانکی و مؤسسات مالی بروید و نرخ سود و مبلغ وام و سایر شرایط آن‌ها را برآورد کنید. در این متن ما لیستی از طرح‌های بانکی با سود کم را برایتان آورده‌ایم:

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها