ﺳﻪشنبه, 25 اردیبهشت 1403 2024,May

راه اندازی سامانه "مردم ناظر" در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری

24 خرداد 1401
 راه اندازی سامانه "مردم ناظر" در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری

به گزارش بانک اول، همزمان با آغاز انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در سراسر کشور و در برخی از شهر‌ها انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی سامانه مردم ناظر فعال شد.

سامانه گزارش‌های مردمی تخلفات انتخاباتی که به همت شورای نگهبان در مرحله اول و دوم انتخابات مجلس یازدهم راه‌اندازی شده بود و تا یک هفته پس از انتخابات گزارش تخلفات انتخاباتی را از سوی مردم دریافت می‌کرد، مجددا در دسترس مردم قرار گرفت.

براساس این گزارش، مردم عزیز می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات انتخاباتی، گزارش آن را از طریق سامانه مردم ناظر به آدرس mardomnazer.shora-gc.ir برای شورای نگهبان ارسال نمایند.

در کنار هزاران نفر از اعضای شبکه نظارت شورای نگهبان در خلال انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، مردم نیز می‌توانند از طریق رصد فعالیت‌های انتخاباتی داوطلبان و عملکرد عوامل اجرایی و نظارتی، در تأمین سلامت انتخابات مشارکت کرده و زمینه برگزاری یک انتخابات سالم و قانونی در روز جمعه ۲۸ خردادماه را فراهم نمایند.

مهمترین تخلفات انتخاباتی شامل اخلال در فرآیند رأی گیری، تبلیغات غیر مجاز، خرید و فروش رأی، تهدید یا تطمیع مردم در امر انتخابات، سوء استفاده از امکانات دولتی، جانبداری مجریان یا ناظران از داوطلبان و کوتاهی عوامل برگزاری انتخابات در انجام وظایف قانونی است که مردم می‌توانند در سامانه «مردم ناظر» ثبت نمایند.

چنانچه گزارش‌های ارسالی مردم بر اساس مواد قانونی، فاقد عنوان متخلفانه یا وصف مجرمانه باشد و یا بصورت کلی، مبهم و غیر مستند ارسال شده باشد قابلیت پیگیری نخواهد داشت.

گزارش‌های دریافتی پس از ارزیابی و صحت سنجی و احراز وقوع تخلف به مراجع ذی‌ربط ارسال خواهد شد و در فرآیند تأیید صحت انتخابات مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در توییتر نوشت: "مردم عزیز می‌توانند در کنار هزاران ناظر مردمی شورای نگهبان در امر نظارت بر انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف انتخاباتی آنرا از طریق ‎#سامانه_مردم_ناظر مستقیما به شورا اعلام نمایند./ایسنا
 

اخبار مرتبط
در این باره کاربری با انتشار تصویر زیر نوشت: عجیب‌ترین جنس ممکن را در آمازون دیدم! ۱۰ اسکناس ۱۰ هزار تومانی، ۷۹ دلار (تقریباً سه میلیون و پانصد هزار تومان) و ۱۰ تراول ۵۰ هزار تومانی ۲۱۰ دلار ( تقریباً نه میلیون و پانصد هزار تومان) قیمت خورده است. این کاربر توئیتری در انتها به شوخی نوشت: به نظر افرادی که نوروز در ایران بودند و عیدی گرفتند بعد از برگشتند، سعی در درآمدزایی دارند.
بر اساس اعلام برخی فعالان اقتصادی، در روزهای اخیر موضوع صدور کد هشت رقمی ثبت سفارش از سوی سامانه جامع تجارت با اختلاف مواجه شده است. این موضوع از سوی صاحبان کالا به دستگاههای متولی منتقل شده و پیگیری ها برای رفع این اختلال ادامه دارد.
طبق آنچه قانون ما را مکلف کرده، ۹۰ درصد سوخت‌گیری در حوزه بنزین و ۹۵ درصد در حوزه نفت‌گاز، باید از کارت سوخت شخصی باشد و به همین دلیل به این سمت حرکت کرده‌ایم و در خردادماه کاملا عملیاتی می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها