ﺳﻪشنبه, 25 اردیبهشت 1403 2024,May

عیدی دیوان عدالت به کارگران

24 خرداد 1401
عیدی دیوان عدالت به کارگران

به گزارش بانک اول هادی ابوی  با اشاره به رأی دیوان عدالت اداری در خصوص پرداخت عیدی و پاداش نوروزی کارگران شاغل در دستگاه‌های اجرایی گفت: دیوان عدالت چندین رأی صادر کرده که یکی مربوط به سال ۱۳۹۳ بود و به موجب آن کسانی که در دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون کار هستند باید عیدی آنها بر مبنای کارگری باشد و سالی دو ماه حقوق را دریافت کنند.

او  افزود: با این حال دولت بخشنامه کرده که این افراد شامل حالشان نمی‌شود و همان عیدی امسال، یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به آنها پرداخت شده است.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ادامه داد: مکرر از دیوان عدالت پیگیر بودیم که نهایتا دیوان اخیرا رأی خود را صادر کرد و رأی سال ۱۳۹۳ را به تایید رساند مبنی بر اینکه این افراد کارگر هستند و باید معادل دو ماه حقوق به آنها عیدی پرداخت شود.

ابوی گفت: این رأی، عیدی دیوان عدالت اداری به معنای واقعی برای کارگران و کسانی بود که در دستگاه‌های اجرایی شاغل و مشمول قانون کار هستند. کسانی هم که یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان دریافت کردند باید الباقی عیدی نوروزی به آنها پرداخت شود.

، بر اساس رأی شماره ۵۷۵ تاریخ ۲۶ خرداد ۱۳۹۳  هیأت عمومی دیوان عدالت اداری که در جلسه تاریخ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰  هیأت عمومی به عنوان رأی صحیح اعلام شد، مقرر شده پرداخت عیدی کارگران مشمول قانون کار و شاغل در دستگاه‌های اجرایی بر اساس موازین مربوط به قانون کار و بر مبنای مصوبات شورای عالی کار صورت گیرد و با توجه به حکم مقرر در ماده واحده قانون مربوط به تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران شاغل در کارگاه‌های مشمول قانون کار مصوب ششم اسفند ۱۳۷۰ این مبلغ برای هر یک از کارگران به نسبت یک سال کار، معادل ۶۰ روز آخرین مزد به عنوان عیدی و پاداش خواهد بود.

ایسنا

اخبار مرتبط
بر اساس اعلام برخی فعالان اقتصادی، در روزهای اخیر موضوع صدور کد هشت رقمی ثبت سفارش از سوی سامانه جامع تجارت با اختلاف مواجه شده است. این موضوع از سوی صاحبان کالا به دستگاههای متولی منتقل شده و پیگیری ها برای رفع این اختلال ادامه دارد.
طبق آنچه قانون ما را مکلف کرده، ۹۰ درصد سوخت‌گیری در حوزه بنزین و ۹۵ درصد در حوزه نفت‌گاز، باید از کارت سوخت شخصی باشد و به همین دلیل به این سمت حرکت کرده‌ایم و در خردادماه کاملا عملیاتی می‌شود.
عقد مضاربه چیست. عقد مضاربه یکی از انواع عقود اسلامی است که یک طرف آن «رب المال» و طرف دیگر «مضارب» نامیده می‌شود. مطابق با عقد مضاربه، رب المال سرمایه‌ای را به مضارب می‌دهد تا با آن اقدام به کار یا تجارت کند. سود ناشی از کار مضارب بر اساس آنچه از پیش معین‌شده است میان رب المال و مضارب تقسیم می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها