دوشنبه, 10 اردیبهشت 1403 2024,April

عواقب بیمه نکردن کارگران توسط کارفرما چیست؟

24 خرداد 1401
عواقب بیمه نکردن کارگران توسط کارفرما چیست؟

به گزارش بانک اول وحید حاجی زاده کارشناس حوزه اختلافات کارگری و کارفرمایی درباره عواقب بیمه نکردن کارگران توسط کارفرما، اظهار کرد: بخش جرائم سازمان تامین اجتماعی متولی رسیدگی به این تخلفات است و کارفرمایانی که بر خلاف مفاد ماده ۱۴۸ قانون کار از بیمه کردن کارگران خود خودداری می‌کنند، در صورت شکایت کارگر و احراز این موضوع بعد از برسی بازرسان سازمان تامین اجتماعی، کارفرما علاوه بر پرداخت تمامی حقوق متعلق به کارگر، باتوجه به شرایط و امکانات خاطی و مراتب جرم به جریمه نقدی معادل دو تا ده برابر حق بیمه مربوطه محکوم خواهد شد.

این کارشناس حوزه اختلافات کارگری و کارفرمایی افزود: مطابق ماده ۳۶ قانون تامین اجتماعی نیز کارفرما مسئول پرداخت حق بیمه سهم خود و بیمه شده به سازمان تامین اجتماعی بوده و موکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا سهم بیمه شده را کسر کرده و سهم خود را بر آن افزوده و به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند.

حاجی‌زاده گفت: طبق ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرما موظف است که از روز اول بیمه کلیه کارگران یا کارمندان مشمول قانون کار که در آن مجموعه مشغول به کار هستند را پرداخت کند./باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط
افرادی که دوره خدمت خود را تمام کرده‌اند، می‌توانند میزان دوره‌ای که به خدمت سربازی مشغول بوده‌اند را به سنوات سابقه بیمه خود اضافه کنند.
دانشجویان در تمام مقاطع دانشگاهی می‌توانند با پرداخت حق بیمه به صورت ماهیانه تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار بگیرند و از خدمات درمانی و بازنشستگی استفاده کنند.
در این اطلاعیه به افراد تحت پوشش خدمت بیمه تکمیلی درمان صندوق بازنشستگی کشوری توصیه شده است که با توجه به عدم ثبت مدارک در سامانه نرم افزاری بیمه، بیمه شدگان، اسناد ۱۴۰۳ را تا مشخص شدن شرکت بیمه برای سال ۱۴۰۳، نزد خود نگهداری کنند.
توانا با تاکید بر اینکه متقاضیان حداکثر تا ۳۰ فروردین ماه سال جاری فرصت دارند در این طرح ثبت نام کنند، بیان کرد: افراد واجد شرایط با مراجعه به دفاتر کارگزاری در سراسر استان یا از طریق آدرس صندوق www.roostaa.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها