ﺳﻪشنبه, 11 اردیبهشت 1403 2024,April

ابطال کارت سوخت خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث پس از دومین اخطار

24 خرداد 1401
ابطال کارت سوخت خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث پس از دومین اخطار

به گزارش بانک اول شهرام رضایی مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به عدم صدور کارت سوخت برای کسانی که بیمه شخص ثالث ندارند؛ اظهار کرد:طی روز‌های اخیر پیامک‌هایی مبنی بر ابطال کارت سوخت کسانی که هنوز نسبت به دریافت بیمه سخص ثالث اقدام نکرده اند؛ ارسال شده است و این موضوع مطابق ماده 48 که بیمه شخص ثالث را اجباری می‌کند و کارت سوخت به این افراد تعلق نمی‌گیرد.


مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: مطابق این قانون ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت مکلف است از صدور هر گونه کارت سوخت و تخصیص اولیه سهمیه یا ادامه آن برای وسایل نقلیه فاقد بیمه خودداری کند و از سوی دیگر بیمه مرکزی و نیروی انتظامی باید اطلاعات مربوط به وسایل نقلیه را در اختیار این ستاد قرار دهد.


وی افزود: با اتصال بین سامانه هوشمند سوخت و بیمه مرکزی، در روز‌های اخیر تعدای پیامک‌های به افرادی که هنوز بیمه شخص ثالث را دریافت نکرده اند، ارسال شد و توصیه شده نسبت به دریافت بیمه سخص ثالث برای جلوگیری از قطع کارت سوخت اقدام کنند.


رضایی ابراز کرد: هنوز زمانی دقیقی برای ابطال کارت سوخت در نظر گرفته نشده است و، اما به طور یقین اخطار دومی نیز در این خصوص اعلام خواهد شد و پس از کارت سوخت طرف باطل می‌شود.


مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ابراز کرد: در صورت دریافت پیامک اول مبنی بر عدم بیمه شخص ثالث، مالک خودور باید به سامانه بیمه مراجعه و ضمن استعلام نسبت به تهیه بیمه شخص ثالث اقدام کند/ایسنا

اخبار مرتبط
رئیس جمهور همچنین «قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت کنت ترکیه به داوری» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت نیرو و نهاد ریاست جمهوری (معاونت حقوقی رئیس جمهور) و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.
بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.
افرادی که دوره خدمت خود را تمام کرده‌اند، می‌توانند میزان دوره‌ای که به خدمت سربازی مشغول بوده‌اند را به سنوات سابقه بیمه خود اضافه کنند.
دانشجویان در تمام مقاطع دانشگاهی می‌توانند با پرداخت حق بیمه به صورت ماهیانه تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار بگیرند و از خدمات درمانی و بازنشستگی استفاده کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها