شنبه, 29 اردیبهشت 1403 2024,May

چگونه می‌توان پیامک‌های قلابی و واقعی ارگان‌های دولتی را تشخیص داد؟

24 خرداد 1401
چگونه می‌توان پیامک‌های قلابی و واقعی ارگان‌های دولتی را تشخیص داد؟

به گزارش بانک اول، با توجه به ارسال پیامک‌هایی با مضامین مختلف برای هموطنان مبنی بر ارائه خدمات و ثبت نام در طرح‌‎ها و دریافت بسته‌های حمایتی دولتی، کارت سوخت، کارت ملی و ...، از سوی افراد ناشناس، عده‌ای با سرشماره‌های مختلف که مشخص نیست آیا این شماره‌ها واقعی و متعلق به ارگان مشخص هستند یا خیر؟ اقدام به ارسال پیامک‌هایی به هموطنان می‌کنند.

در چنین لحظاتی دریافت کنندگان این پیامک‌ها بر سر دوراهی قرار می‌گیرند و برای مشخص شدن واقعیت ماجرا و اینکه کدام سرشماره‌ها واقعی و کدامیک از آن‌ها جعلی است، به سراغ سرپرست مرکز تشخصی و پیشگیری پلیس فتا رفتیم.

 

سرهنگ علی محمد رجبی سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا درباره کلاهبرداری‌های احتمالی در خصوص موضوع دریافت پیامک‌های خدماتی دولت و سازمان‌های رسمی در کشور گفت: هر پیامکی که در این خصوص با سر شماره‌های مختلف برای هموطنان ارسال می‌شود، رسمیت ندارد.

وی افزود: پیامک‌های تمام ارگان‌های دولتی و رسمی کشور فقط با نام خود سازمان‌ها و ارگان‌ها برای هموطنان ارسال می‌شود؛ لذا در صورت دریافت پیامکی با مضمون موضوعات دولتی و ... که با سر شماره‌های مختلف ارسال شده است، رسمیت ندارد و ارسال تمامی این پیامک‌ها با هدف کلاهبرداری است.

سرهنگ رجبی اظهار کرد: در صورت مشاهده هر گونه پیامک با سر شماره‎های مختلف، هموطنان می‌توانند شماره فرستنده پیامک را به سامانه ۱۹۵،سامانه#۸۰۰* و یا سایت پلیس فتا گزارش دهند تا موارد مورد پیگرد قانونی قرار بگیرد.

با توجه به صحبت‌های سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا، نباید به پیامک‌های دارای شماره‌ای که با هدف ثبت نام در طرح‌های دولتی و دریافت کارت‌های مختلف اعماز کارت ملی، کارت سوخت و ... اعتماد کرد.

هموطنان در خصوص این موضوع باید از مراجع رسمی و دفاتر پیشخوان دولت و یا پلیس +۱۰ توضیحات مربوط به مشکلات خود را طلب کنند و به یک پیامک بدون منبع و غیر رسمی اکتفا نکنند تا دچار کلاهبرداری سودجویان نشوند.

اخبار مرتبط
در شرایطی که کارمندان بانک انتظار داشتند همانند سایر ادارات شامل 2 روز تعطیلی در آخر هفته باشند٬ قرار گرفتند نام بانک ها در کنار ارگان های نظامی و انتظامی و بیمارستانها و ... که شامل لایحه فوق نمی شوند موجی از نامیدی را در میان این قشر که از پر کارترین کارمندان کشور هستند ایجاد کرد و باعث تعجب بسیاری از کارشناسان شد . چرا که ارگانهایی مثل بیمارستان ها ٬ مراکز نظامی ٬ انتظامی و ... شیفت کار هستند و به صورت 24 ساعته در تمام ایام و تعطیلات رسمی هم فعالیت دارند ٬ در صورتی که این موضوع در مورد بانک
بانک اول - بانک دی شرایطی را فراهم کرده که متقاضیان واجد شرایط بتوانند وام 200 میلیون تومانی طرح «فرزانه ارزش آفرین» را دریافت کنند. متقاضیان برای دریافت این وام باید در یکی از شعب بانک دی سپرده قرض الحسنه داشته باشند.
بانک اول - سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعلام‌ کرد: پنجمین مزایده سراسری املاک و مستغلات این سازمان در سال جاری از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت (ستاد)، از امروز برگزار می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها